Hala 1500 mp

Hala 1500 mp
Inchiriere 6.0euro - Hala
RH-1668-property 1500 2020 Anul construcției
  1. 1. Spatiu depozitare hala – ~1.550 mp – 6.0 EUR/mp/luna + TVA. Fiecare modul de hala are asigurata cate 50 kW putere instalata, si exista instalate bransamente de apa-canal-gaz in fiecare modul, de unde se pot organiza instalatiile interioare dupa nevoie.Ag. Gigi Stefan 0744309805

Tot imobilul este dotat centralizat cu sistem de TVCI (sistem de televiziune cu circuit inchis – camere de luat vederi cu infrarosu), sistem de detectie si alarmare efractie si sistem de detectie-semnalizare si alarmare incendiu.
2. Spatii birouri – la etajul 2 din cladirea de birouri –   ~171,96 mp – 10.00 EUR/mp/luna + TVA. Spatiul este utilat cu instalatii de incalzire – racire tip VRV Daikin, iluminat, prize retea. Se asigura loc pt RACK in camera noastra IT securizata la et.1.
3. Locuri de parcare

– se pot asigura 8 locuri de parcare (adiacent hala), din care 2 locuri cu titlu Gratuit (inclus in chirie) si locuri de parcare la pretul de – 20 EUR/parcare/luna + TVA

– si 2 locuri de parcare langa cladirea de birouri, cu titlu Gratuit (inclus in chirie),  si daca este necesar alte 2 locuri contra cost la pretul de – 20 EUR/parcare/luna + TVA .

Cheltuielile cu utilitatile se vor achita pe baza de contoare pasante, iar cheltuielile de administrare se vor contracta transparent si se vor deconta de catre chiriasi, proportional cu suprafata inchiriata.
Lucrarile au fost finalizate in cursul lunii martie, anul curent – s-a efectuat si receptia cu Primaria, s-a obtinut Certificatul de atestare a edificarii constructiei si asteptam CF-ul.

Plan module de inchiriat, sunt reprezentate PERETII ANTIFOC, respectand cerintele ISU ca suprafata unui compartiment sa nu depaseasca 600 mp.

Harta

Proprietăți similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Compară Proprietăți

Compară
Puteți compara doar 4 proprietăți, orice proprietate nou adăugată va înlocui prima din comparație.